De vergrote knop is van toepassing.

Begin 2011 werd dirigent Henriëtte Eikenaar uit Enschede, benaderd om een nieuw gemengd koor op te starten in het zuidelijkste deel van Enschede.

Met haar ervaring als dirigent van diverse koren en gezelschappen zoals het in 1897 opgerichte Duitse Mannenkoor Männergesangverein "Eintracht Alstätte" [INFO] en het in 2009 gestarte "OverdagKoor Enschede", [INFO] werd al snel met een aantal mensen aan/met de oprichting begonnen.

Onze 1e repetitie

Het "Grensland Overdagkoor" ( kortweg GO ! ) is een koor voor iedereen, van alle leeftijden en voor elke zangstem. Inmiddels hebben wij een middelgroot Gemengd Zangkoor van zo'n 55 leden, waarbij alle stemmensoorten rijkelijk vertegenwoordigd zijn.

Het is immers een reuze gezellige sociale bezigheid om te zingen in een koor in de ochtenduren!

Onze 1e Kerstaubade mét meezingend publiek.

Ons koor is aangesloten bij de EZB (Enschedese Zangersbond) & LOVOK (landelijke organisatie van ouderenkoren)